Selecteer een pagina

Bisschops Schildersbedrijf, meer dan 100 jaar vakmanschap!

Veelzijdig en professioneel

Wij voeren onze werkzaamheden uit voor particulieren, aannemers, schilders, timmerbedrijven, instellingen, VvE’s en nog vele andere partijen.

Onderhoud op contractbasis

Door alle opdrachten en uitwerkingen in nauw overleg met u vast te stellen, garanderen wij een correcte afwerking. Uw vraag is daarbij leidend. Wij realiseren wat u wilt en leveren kwaliteit. Klantgericht werken vertalen wij ook in een eerlijk advies. Op basis van onze expertise en vakmanschap kunnen wij op maat adviseren.

Particulier schilderwerk

Bij schilderwerk komt veel kijken: geduld, precisie, vakkennis, techniek en liefde voor het vak!

Wij realiseren wat de klant wil en leveren kwaliteit. Dat kunnen we, omdat we de kunst van het totale schilderproces tot in detail beheersen. Dat is onze kracht.

Bijzondere projecten

Wij nemen de zorg voor een schilderwerk graag uit handen van onze klanten. Vertrouwen is voor ons een sleutelwoord. U heeft geen omkijken naar het schilderwerk. Wij komen onze afspraken na en leveren de werken op zoals afgesproken.

Schilders van Bisschops Schilderwerken zijn op en top allround vakmensen. Voor ons bestaat er geen verschil tussen groot en klein schilderwerk.

Perfect schilderwerk, jarenlang gegarandeerd

Van het schilderen van een voorgevel bij particulieren tot het schilderen van een grote zakelijke nieuwbouw, of renovatie en onderhoud van een instelling. Bisschops Schilderwerk realiseert een aansprekend eindresultaat dat aan de hoogste eisen voldoet.

Publieke utiliteit

Bisschops Schilderwerken werkt al decennia lang in meerdere marktsegmenten. Publieke utiliteit (overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, gezondheidszorg, bejaardenzorg, enz.) is één van deze segmenten.

De prijs, persoonlijk advies, snelheid van werken, materiaalkeuze en duurzaamheid zijn onze kernbegrippen. U wilt vakbekwame schilders en de zekerheid dat afspraken worden nagekomen. Dus kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor Bisschops Schilderwerken!

 

Passie, betrokkenheid en trots

Wij verzorgen niet alleen het gewone binnenschilderwerk, maar zijn tevens gespecialiseerd in het plaatsen van bijzondere verf- en spuittechnieken.

<svg id="curveDownColor" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1" width="100%" height="100" style="position:absolute; padding-top:0; margin-top:0;fill: #efefef; stroke: #efefef; top:0px;" viewBox="0 0 100 100" preserveAspectRatio="none"><path d="M0 0 C 50 100 80 100 100 0 Z"></path></svg>